Stöd adolphsonfalk.com!

Vill du visa ditt stöd?

adolphsonfalk.com är en sida som drivs ideellt, utan vinstintresse, av fans och för fans. En site som denna är dock inte helt gratis att driva, även om omkostnaderna inte är enorma jämför med, till exempel, Skatteverkets site. Våra återkommande kostnader är årsavgifter för domännamn och webhotell, men även andra utgifter - som portokostnader i samband med tävlingar, resor i samband med konserter samt småsaker som batterier, minneskort och CD-skivor för backup. Dessutom går det såklart in en hel del tid i siten, dels i produktion av redaktionellt innehåll, dels i utveckling och underhåll och dels i kontakt med våra besökare.

Vi har medvetet valt att inte finansiera siten med annonser eller medlemsavgifter, utan vill sprida kunskap, information och nyheter om Adolphson & Falk till så många som möjligt och på så enkelt sätt som möjligt. Om du som besökare uppskattar det vi gör och känner att du vill (och kan) bidra till att hjälpa oss att täcka våra utgifter för siten så inför vi nu möjligheten att (helt frivilligt!) donera pengar till siten. Till en början inför vi möjligheten att bidra via Bitcoin och Paypal, men vi jobbar på att införa flera möjliga vägar.

(Vi kommer självklart inte att publicera namn eller belopp på de som eventuellt donerar pengar till oss; däremot är det möjligt att vi i framtiden kommer att publicera namn på donatorer på vår Tack-sida, men isåfall så kommer det inte att framgå vad de tackas för, åtminstone inte utan att de har fått godkänna det själva först.)

Donera via Swish

Skicka oss ett mail på bidrag@adolphsonfalk.com så hör vi av oss med vilket nummer du ska Swisha till!

Donera via Paypal

För att donera via Paypal så skickar du din betalning till bidrag@adolphsonfalk.com.

Donera Bitcoin

För att donera Bitcoin så skickar du helt enkelt (i den mån Bitcoin nu kan kallas för "enkelt") din donation till vår Bitcoinadress, som är 1LxyYv9EmpjxzSSkgsWitjDP8qvBKa3zoT. (Du får gärna skicka oss ett mail om du gör en donation så att vi vet vart vi ska rikta våra tacksamma känslor, men vill du vara anonym så går det också alldeles utmärkt!)

Andra sätt

Kommer förhoppningsvis inom kort!

Senast uppdaterad 13:30 12/4 2015.