Kontakta oss

Vill du bidra till sidan? Kanske har du ett speciellt minne som har med Adolphson & Falk att göra? Några bilder du har tagit under en konsert? Har du tagit ett fotografi eller målat en tavla utifrån en av bandets melodier eller textrader? Vill du dela med dig av dina skapelser? Eller vill du helt enkelt ha kontakt med oss av någon annan anledning - kanske påtala något som blivit fel, eller bara komma med uppmuntran? Har du haft glädje av siten? Berätta det gärna för oss! Vi tar gärna emot och lägger material från andra fans!

För att komma i kontakt med oss som gör denna sidan (OBS: vi är alltså inte Adolphson & Falk själva, utan bara fans!), skicka ett mail till kontakt@adolphsonfalk.com med dina bidrag, frågor och synpunkter på siten. Vi förbehåller oss rätten att förkorta insänt material och att ändra storlek och göra varsam retusch på eventuella bilder du sänder in för publikation på sidan. Hjälp oss att göra siten ännu bättre!

FAQ om kontakt:

Vem läser mailen jag skriver?
Mail till ovanstående mailadress går till redaktionen för fansiten, och inte till Adolphson & Falk själva. Vi är helt fristående.

Kan ni skicka mitt mail vidare till dem?
Nej. Vi vidarebefordrar inga mail, och lämnar heller inte ut deras mailadresser.

Jag skrev till er men har inte fått något svar!
När du mailar till oss, kom ihåg att beskriva ditt ärende klart och tydligt i ärenderaden. Mail helt utan ärenderad, sådana som bara innehåller ordet "hej" eller sådana som utlovar billiga klockor eller Viagra riskerar att försvinna i hanteringen eller sorteras bort av spamfilter. www.adolphsonfalk.com sköts helt ideellt, och vi har ingen garanterad svarstid för mottagna mail. Oftast svarar vi inom 24 timmar, men det kan också ta ett par dagar, i extremfall även längre än så. Har det gått mer än ett par dagar så får du gärna skicka en vänlig påminnelse!

Vad är ni intresserade av för material?
Det mesta som är A&F-relaterat! Exempel kan vara konsertbilder eller kanske rent av en recension på en konsert som du varit på men inte vi? Har du något kul extramaterial som saknas i vår diskografi? Hittat något fel i någon av våra artiklar? Vill du efterlysa någonting speciellt? Vill du berätta om vad Adolphson & Falk har betytt för dig? Vill du nörda loss över testpressar och gamla samlingskassetter? Tveka inte att höra av dig!

När kommer A&F till min hemstad nästa gång?
Se listan över spelningar, antingen här eller på adolphsonfalk.se, alternativt på A&Fs Facebooksida så hittar du allting som är planerat. Om du vill hjälpa till att få A&F till en scen nära dig, så sätt press på de lokala arrangörerna så att de bokar bandet!

Jag är arrangör, och folk tjatar så förbaskat på att jag ska boka A&F. Hur gör jag det så att jag får lugn och ro?
Bokningar görs genom Unlimited Music - du hittar kontaktinformation på adolphsonfalk.se under Kontakt/bokning. Du kommer inte att ångra dig!

Jag skulle behöva texten till Rum för dig, kan ni skicka den?, alternativt Jag letar efter en MP3a av Vårrapp, har ni den?
Vi har inte rättigheter att skicka varken texter eller ljudfiler, så vi kan tyvärr inte hjälpa till. (Däremot har det ibland hänt att vi fått exklusivt tillstånd att publicera enstaka texter i samband med spelningar eller släpp - sök i nyhetsarkivet!) Gällande ljudfiler så försök på Spotify eller iTunes, mycket av A&Fs katalog finns där numera!

Jag skulle vilja sjunga en egen version på Mer jul på vår julfest, är det OK?
(OBS: Detta svar är bara ansett att vara en vägledning och kan ej användas som ett juridiskt bindande tillstånd!)
Generellt så har A&F sagt att det är OK för hemmasnickrare att göra covers på deras låtar, alternativt framföra dem inför publik i mindre skala, förutsatt att det inte utgår någon monetär ersättning och att låtarna eller texterna inte ändras (annat än arrangemangsmässigt). Så länge du sjunger Mer jul som den är skriven, och inte gör om texten till att handla om ert företag så ska det vara OK.

Jag har gjort en kanonbra version av Blinkar blå! Kan ni tänka er att sjunga in sången?
Absolut, för ett fast pris på 5000 kronor + reskostnad (eventuell studiotid och annat liknande betalas av dig) ställer vi upp på det mesta! Risken finns dock att du blir besviken, eftersom vi som sagt inte är Adolphson & Falk, utan bara glada fans som gör en sida om dem.

OK, haha, jättekul; men kan A&F tänka sig att sjunga in sången då?
Nej. Adolphson & Falk är nöjda med sina egna versioner och ställer inte upp på att sjunga in andras. (Det finns ett undantag här: om du är Petter, men då har du förmodligen en bättre mailadress till A&F än den du hittar här.)

Men jag är väldigt nöjd med min cover?
Kul, vi på fansiten lyssnar gärna på den! Vi har planer på att lägga ut en samling länkar till covers, och tar gärna med så många som möjligt! Skicka en MP3a, en länk till Soundcloud eller Youtube, eller annan passande resurs!

Jag tycker att de borde göra flera synthskivor.
Det där var ingen fråga, men generellt så håller vi på adolphsonfalk.com med dig i sak; vi tycker att A&F borde göra fler skivor både med och utan synthar.

Senast uppdaterad 14:20 26/12 2015.