Mer jul - Live i Göteborg
Postad 01:00 25/12 2014 av Henrik Lans. Kategorier: Live, Video

Kära läsare - julafton har så sakteliga övergått i juldag, och det innebär för de allra flesta i landet att den värsta julstressen (i den mån man nu utsätter sig någon) är avklarad och man kan krypa upp i favoritfåtöljen med en riktigt tjock bok, en smörgås (min rekommendation: Västerbottenostsill på dinkelknäcke) och ett glas julmust och slappna av. Vi har för året sagt tack och hej till våra vänner Jack Skellington, Benjamin Syrsa, Karl-Bertil Jonsson, Allan Svensson och så klart hela tjocka släkten som cirkulerar kring Sara Hamrell i Tomten är far till alla barnen - den ultimata svenska katastroffilmen. Julmaten ligger inslagen i folie i kylskåpet och en säll stämning sprider sig i hemmen genom landet - ett slags paltkoma kombinerad med posttraumatisk stress.

Men ändå känns det som om någonting saknas. Förväntningarna och spänningen inför det som för många är den största helgen på året. Pysslandet och prasslandet och krullande av snörena på paketen. Dekorerandet, stearinljusen, lackstängerna. All mat, alla clementiner, pepparkakor, Aladdinaskar och all Wienernougat. Nog är det väl så att det skulle rymmas lite, lite... mer jul?

I en inspelning från konserten på Stora Teatern i Göteborg från vinterturnén i år presenterar vi stolt paradnumret Mer jul med Tomas, Anders, Hasse och Mankan!

Till alla våra besökare och A&F-fans över hela världen - en riktigt god jul och god fortsättning! Häng med oss fram till nyår då vi kommer publicera de utlovade läsarbilderna från Göteborgskonserten, och så ser vi fram emot ett spännande A&F-år 2015!

Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns inga kommentarer till artikeln