Ännu mer jul på Vasateatern!
Postad 17:00 26/11 2009 av Henrik Lans. Kategorier: Live

Nu på söndag är det första advent, vilket innebär att det är OK att lyssna på ALLA A&F-låtar igen. Varför inte göra det live på Vasateatern?

På gymnasiet hade jag en bekant som ofta spelade A&F-skivorna på sin stereo närhelst man var hemma hos honom. Under större delen av året, dock, när samlingsskivan AF 81-87 började lida mot sitt slut flög han alltid upp och hoppade över sista spåret. Det var hans fasta övertygelse att "Mer jul" endast fick spelas mellan första advent och tjugondedag Knut, däremellan var den spelstoppad hemma hos honom.

Om han kommer vara på Vasateatern i Stockholm nu på söndag, som råkar vara just första advent, vet jag inte; men jag vet två herrar som definitivt kommer att vara där; kan ni gissa vilka? Adolphson & Falk är tillsammans med manskören Zero8 gästartister på Harmony Belles julshow Ännu Mer Jul som ges i två omgångar; dels 14.00 och dels 17.00. Showen är cirka 1.5 timme lång och biljetter kostar 200 eller 250 kronor för vuxna, 100 kronor för barn under 13, och finns att köpa via Ticnet eller direkt från Vasan. Serviceavgifter tillkommer på samtliga biljetter.

Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns inga kommentarer till artikeln