101010 - Releasekalas
Postad 21:28 12/10 2010 av Henrik Lans. Kategorier: Live, Foto, Release

I söndags bjöd Adolphson & Falk tillsammans med Playground Music in till releasekalas för samlingsboxen "101010" på Kolingsborg i Stockholm. Naturligtvis var adolphson-falk.com där!För första gången på många år stod Adolphson & Falk på scenen tillsammans med Greg FitzPatrick igen - den här gången för att fira releasen av den nya samlingsboxen 101010. En utförligare recension av själva boxen - samt en chans att vinna ett numrerat exemplar av den begränsade utgåvan av boxen! - kommer inom kort på denna site - stay tuned.

Bandet inledde med att som akustisk duo spela en handfull låtar för att hälsa publiken välkommen; Tyngdlös, Vidare och - dagen till ära - 1-0-0-1-0. Därefter blev det paus och sedan fick bandet sällskap på scen av Greg FitzPatrick som berättade lite om processen med att ta fram boxen, och lite om vad som skulle komma. Därefter tog han plats bakom sitt maskineri och dundrade igång en riktigt härlig live-version av Stockholmsserenad, till publikens stora glädje. Därefter blev det Krafter vi aldrig känner, signaturmelodin Blinkar blå (bilden ovan, foto Henrik Lans) med lite extra solon instoppade. Sedan kom originalversionen av Ljuset på min väg - och visst, den akustiska versionen från Vidare är vacker, men versionen från Över tid och rum är ÄNNU bättre, speciellt live ur stora högtalare, och så avslutade man med den digitala versionen av 1-0-0-1-0 som för att sluta cirkeln mellan analogt och digitalt.

Därefter var det så dags för det officiella släppet av boxen - klockan närmade sig 22:10:10 och bandet och deras medbrottslingar tog plats på scen. På bilden nedan (foto Anders Lattermann, stort tack!) ser vi Tomas Adolphson, producenten LG Nilsson, Anders Falk, bakom honom skymtar teknikern/mixaren/remastraren Dagge Lundquist och längst bak Greg FitzPatrick.Håll utkik här under de kommande dagarna för mer bilder från releasekvällen och en full recension av boxen - och missa inte chansen att vinna ditt eget signerade ex av den begränsde specialutgåvan! Mer information kommer inom kort!

Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns inga kommentarer till artikeln