Gott nytt år + minitävling!
Postad 11:01 1/1 2011 av Henrik Lans. Kategorier: Siteinfo, Tävling

Inför det spännade året 2011 önskar vi alla besökare ett GOTT NYTT ÅR!

Det gamla året är slut, snön ligger djup, på sina håll är det tretti grader kallt och - säkert - kulörta kulor i drivor. Här från adolphson-falk.com vill vi så klart stämma in i kören som önskar gott nytt år, och hoppas på att 2011 blir ett bra år! Vad önskar du dig helst av året? Svara på vår undersökning i högerkanten!

Dessutom vill vi passa på att förvarna lite: Vi håller som bäst på med en omdesign av fansiten, och stänger därför tillfälligt för ombyggnad och städning 2010-01-10 klockan 10:12:31, och så öppnar vi igen ett drygt dygn senare - 2010-01-11 klockan 10:01:11 - med den nya siten sjösatt och redo! Vi utlovar mer interaktivitet, bättre material och bättre design - plus ett par nya funktioner som kommer att komma till under gång!

Dessutom - i samband med omdesignen - en liten minitävling! Har du något speciellt du saknar på siten - någon särskild information, någon funktion, några bilder eller vad som helst - skicka ett mail till tavling@adolphson-falk.com och berätta! Vi väljer ut ett slumpmässigt mail av de som kommer in och vinnaren får ett signerat exemplar av skivan Vidare med posten! Deadline för förslag är samtidigt som vi stänger siten för omlanseringen. (Vi ger dock inga garantier för att det vinnande förslaget - eller några andra förslag heller - implementeras, vare sig i tid till lanseringen av nya siten eller senare. Genom att skicka in ett förslag så ger du oss tillåtelse att använda oss av det.)

Lycka till, och väl mött igen efter ombyggnaden!

Det går inte att kommentera den här artikeln.