Nylansering av adolphson-falk.com!
Postad 11:01 11/1 2011 av Henrik Lans. Kategorier: Nyheter, Siteinfo, Tävling

Så är det då äntligen dags - den nya versionen av Adolphson & Falks officiella fansida är lanserad! Här berättar vi mer om vad som är att vänta - och vem som vann vår senaste tävling!

Det är med stor glädje vi meddelar att "version 2.0" av adolphson-falk.com är färdig nog att lanseras! Den nya sidan bjuder på en tydligare och renare design, bättre navigering, uppdaterat material, tillsnyggad diskografi och en rad nya funktioner i nyhetssektionen - bland annat kommentarer och kategorisering. Och det är bara vad som finns NU - ytterligare fler funktioner och mer material är in the works, men hann inte riktigt bli klara till lanseringsdatum. Håll utkik här, och lägg till vårt nya RSS-flöde i din nyhetsläsare så du inte missar något!

Som alltid med en sitelansering så kommer det säkerligen finnas saker som inte går 100% från början, och saker som ser underliga ut i olika browsers. Stöter du på någonting som verkar underligt - eller har allmänna synpunkter på design och funktionalitet - skicka ett mail till kontakt@adolphson-falk.com, kopiera gärna hela adressen till sidan du funderar på och vilken browser (och version) du kör på vilken dator så blir det lättare för oss att felsöka. Vi kommer dessutom att jobba lite med upprensning och städning i våra script, stylesheets och andra filer under de närmaste dagarna, så det kan bli kortare perioder då det blir felmeddelanden eller konstig formattering lite här och var. Vi hoppas på att ni kan ha tålamod med oss!

Och så var det tävlingen, då! Stort grattis till Jan Sundström i Spånga som blev dragen ur den metaforiska hatten. Hans förslag var på en helt ny sektion för sidan som vi absolut ska försöka knåpa ihop inom inte alltför lång tid - vi återkommer om den lite senare. Stort tack - och GRATTIS, Jan - skivan kommer med posten! Tack även till er andra som kom med förslag, och bättre lycka nästa gång!

Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns inga kommentarer till artikeln