Folket har talat - och bandet lyder!
Postad 08:50 13/9 2011 av Henrik Lans. Kategorier: Nyheter, Exklusivt

Ett stort tack till alla fans som var med och tyckte till i adolphsonfalk.coms omröstning! Det är nu dags för inspelningarna, och bandet lyssnar till folkets röst...

Hela 126 personer röstade på sin favoritlåt i akustisk tappning av de som inte kom med på originalutgåvan av Vidare. Idag och under resten av veckan går Mankan, Hasse, Anders och Tomas in i studio igen för att fylla på skivan inför nyutgåvan, och Anders meddelar att - tack vare er/oss - den överlägsna omröstningsvinnaren Mr. Jones maskin definitivt kommer finnas med på den nya skivan! Enligt Anders hade de egentligen inga planer på att spela in just den, men när de såg det stora röststödet så blev de glatt överraskade och bestämde sig för att ta med den också. (Minnesgoda läsare kommer ihåg att Mr. Jones maskin även vann en tidigare omröstning om vilken låt våra besökare helst ville höra akustisk med bred marginal - därefter fick den premiär på Reginateatern i Uppsala.)

Vilka de andra tillskotten blir är hemligt än så länge, men så fort vi får höra någonting definitivt så lovar vi såklart att reläa ut det!

Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns inga kommentarer till artikeln