Lägesrapport och exklusiv video
Postad 11:02 4/9 2012 av Henrik Lans. Kategorier: Nyheter, Exklusivt, Video, Länkar

En liten sammanfattande lägesrapport över vad som är på gång i A&F-världen just nu - och en specialvideo exklusivt för adolphsonfalk.com!

Det är mycket på gång i A&F-världen just nu, och på grund av semester och andra resor har vi inte kunnat följa upp allting så mycket som vi skulle ha velat - så vi sänder ut en vädjan till alla våra läsare: Var du på någon av de konserter vi ännu inte har skrivit om i sommar? Har du bilder, videoklipp eller kan du tänka dig att skriva någonting kort om spelningen? Hör av dig till oss på kontakt@adolphsonfalk.com isåfall så tar vi gärna emot all hjälp vi kan få!

Idag har föreställningen Vita nätter premiär på Soppteatern på Klarascenen på Stockholms Stadsteater - det är en pjäs regisserad av Klarascenens konstnärlige ledare Ole Forsberg som tidigare har framträtt tillsammans med Tomas och Anders på Soppans lunchkonserter; men även gjorde ett kort gästspel på Blidösund i maj. Adolphson & Falk står för musik och sångtexter, och ett par smakprov finns att belyssna på Soppteaterns hemsida länkad ovan - att det är A&F som ligger bakom det tycker åtminstone jag hörs helt klart! Vi missar premiären idag, men finns på parkett vänster, bord 10, i morgon onsdag - kom och säg hej, vetja?

I morgon är det också dags för den sista, än så länge, planerade spelningen för i år - på samma sätt som turnén inleddes på s/s Blidösund i maj så är det även Blidösund som står värd för avslutningsspelningen. Alla biljetter är slutsålda, och vi räknar med att det som vanligt kommer bli en bra konsert med hög stämning! Även där kommer vi finnas med - och för att sätta tonen för kvällen så bjuder vi här på en exklusiv video inspelad på nedre däck på Blidösund i maj där Adolphson & Falk (tillsammans med vännerna Loelv & Marcks) bjuder på klassikern B-sida. Håll till godo, och väl mött på Blidösund!Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns inga kommentarer till artikeln